Prislista & Vanliga frågor

Bröllop

Heldag, en halvdag eller kanske endast porträtt och vigsel?

Porträtt & Vigsel
(3 timmar)

Porträttbilder, vigsel

Halvdag
(6 timmar)

Porträtt, vigsel, mingel, familje-/gruppbilder, festlokal.

Heldag
(12 timmar)

Porträtt, vigsel, mingel, familje-/gruppbilder, festlokal.

Pris: 10,000 SEK

Pris: 15,000 SEK

Pris: 20,000 SEK

Vad ingår?

Samtliga bilder från dagen.

Hur lång leveranstid är det på bilderna?

3-5 arbetsdagar.

Hur levereras bilderna?

Antingen på ett fysiskt USB eller via en digital portfolio.

Fotograferar du bröllop utomlands?

Tyvärr inte.

Hur lång tid i förväg bör vi boka dig?

Det är alltid bäst att boka så tidigt som möjligt för att säkerställa att jag är tillgänglig på ert bröllopsdatum. Många par bokar 6 -12 månader i förväg.

Har du erfarenhet av att fotografera på vår typ av plats / vår typ av ceremoni?

Jag har bred erfarenhet av att fotografera olika typer av bröllop på en mängd olika platser. Om jag inte har fotograferat på just er plats tidigare, kommer jag att besöka den i förväg för att förstå ljusförhållandena och hitta de bästa platserna för fotografering.

Hur hanterar du dåligt väder?

Jag har erfarenhet av att fotografera i alla typer av väderförhållanden. Om vädret inte tillåter utomhusfotografering, kommer jag att leta efter inomhusalternativ eller kreativa lösningar för att se till att ni fortfarande får vackra bilder.

Har du tidigare jobbat med vår bröllopskoordinator / DJ / videograf, etc.?

Jag har jobbat med många olika bröllopsleverantörer. Om jag inte har jobbat med er specifika leverantör innan, kommer jag gärna att ta kontakt med dem i förväg för att se till att vi alla arbetar bra tillsammans på er stora dag.

Kan vi beställa utskrifter eller album direkt från dig?

Ja, jag erbjuder högkvalitativa utskrifter och vackert utformade album som tillägg till mina fotopaket. Jag rekommenderar att beställa genom mig för att säkerställa bästa möjliga kvalitet och representation av bilderna.

Kan vi träffas innan bröllopet för att diskutera detaljer och förväntningar?

Absolut, jag uppmuntrar alltid till ett möte då det ger oss möjlighet att gå igenom alla detaljer och svara på eventuella ytterligare frågor ni kanske har.

Hur kommer du att klä dig på vår bröllopsdag?

Jag klär mig alltid professionellt och diskret, ofta i svart eller andra neutrala färger, för att smälta in så mycket som möjligt.

Kommer du att besöka platsen i förväg?

Ja, om jag inte redan är bekant med platsen, kommer jag att besöka den i förväg för att bekanta mig med ljusförhållandena och potentiella platser för fotografering.

Får vi rätten att skriva ut våra egna bilder eller använda dem på sociala medier?

Alla mina paket inkluderar rätten att skriva ut och dela era bilder för personligt bruk.

Kan du visa oss några hela bröllopsalbum som du har fotograferat?

Ja, jag har en portfolio med ett litet urval på länken nedan.

Bröllopsportfolio